Η μεγάλη ευκαιρία της μικρής λιανικής

Η Intale ιδρύθηκε σαν εταιρία το 2010 με στόχο να μετασχηματίσει για πάντα τον τρόπο που λειτουργεί η εφοδιαστική αλυσίδα της αγοράς μικρών καταστημάτων, mini market και περιπτέρων.

Για την ιστορία

Ήταν αρχές της δεκαετίας όταν μια ομάδα ενθουσιωδών νεαρών επιχειρηματιών συνειδητοποίησαν ότι μια τεράστια αγορά μικρών καταστημάτων δεν χρησιμοποιεί σύγχρονα συστήματα οργάνωσης.

Ξεκινώντας με ελάχιστα κεφάλαια, δημιούργησαν την εφαρμογή i-kiosk που πρόσφατα μετεξελίχθηκε στην πιο αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη λύση, το πρόγραμμα οργάνωσης για mini market και περίπτερα Intale Point.

3 εκατ. 2010
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΡΥΣΗ

Intale Point

Η διαχείριση ενός καταστήματος εντατικής λιανικής , όπως είναι τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ, τα παντοπωλεία, τα καταστήματα πώλησης καπνού, τα καταστήματα μαναβικής, τα κυλικεία και οι φούρνοι, είναι σχεδόν όσο πολύπλοκη όσο αυτή ενός super market και όμως, την αναλαμβάνει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου ένας επιχειρηματίας.

To Intale Point είναι η εύχρηστη εφαρμογή που βοηθάει τον επιχειρηματία να οργανώσει όλες τις καθημερινές λειτουργίες του περιπτέρου ή οποιουδήποτε άλλου καταστήματος της εντατικής λιανικής, από τις πωλήσεις τους με barcode scanner, μέχρι τη διαχείριση της αποθήκης και τις παραγγελίες.

750+ 100 εκατ.
ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Γνώρισε την ομάδα

Η οικογένεια της Intale αριθμεί πλέον 30 άτομα τα οποία δουλεύουν νυχθημερόν να βρουν λύσεις στις προκλήσεις της δικής σου αγοράς.