Λύσε τις απορίες σου σχετικά με το Intale Point

Δες παρακάτω τις συχνότερες ερωτήσεις και απαντήσεις

Created with Sketch.

Τι είναι το Intale Point;

Το Intale point είναι ένα λογισμικό διαχείρισης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες καταστημάτων εντατικής λιανικής όπως περίπτερα και μίνι μάρκετ.

Created with Sketch.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Intale Point απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μικρής λιανικής όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, παντοπωλεία,ψιλικά κλπ.

Created with Sketch.

Πως μπορώ να προμηθευτώ το Intale Point σε όλη την Ελλάδα;

Όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να αποκτήσεις εύκολα το Intale Point. Η Intale διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών που θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου τηλεφωνικά, για να λύσει όλες σoυ τις απορίες.

Created with Sketch.

Δεν έχω γνώσεις από υπολογιστές, θα μπορώ να χρησιμοποιώ εύκολα το Intale Point;

Το πρόγραμμά μας είναι έτσι σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί και τον πιο άπειρο χρήστη. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς όλες οι λειτουργίες είναι ξεκάθαρες και κατανοητές, σχεδιασμένες με βάση τις καθημερινές σου ανάγκες.

Created with Sketch.

Πριν χρησιμοποιήσω το σύστημα για πρώτη φορά θα πρέπει να εισάγω μέσα όλα τα προϊόντα της αποθήκης μου;

Δεν θα χρειαστεί! Μέσω της ενοποιημένης βάσης προϊόντων Intale Singularity Database που περιέχει πλήρες κωδικολόγιο προϊόντων και ενημερώνεται συνεχώς με τα νέα barcodes, έχεις την δυνατότητα να σκανάρεις και να πουλάς χωρίς επιπλέον προσπάθεια από την πρώτη μέρα χρήσης του.

Created with Sketch.

Σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή ή πρόβλημα με το internet τι γίνεται;

Παρόλο που το σύστημα προϋποθέτει σύνδεση στο internet σε περίπτωση διακοπής της γραμμής, η διαδικασία της πώλησης μπορεί να συνεχιστεί κανονικά. Μόλις το πρόβλημα αποκατασταθεί, πραγματοποιείται αυτόματος συγχρονισμός, γίνεται ενημέρωση όλων των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν όσο δεν υπήρχε σύνδεση στο κατάστημα καθώς και ενημέρωση της αποθήκης. Με το σύστημα της Intale δεν υπάρχουν απώλειες και τα δεδομένα είναι πάντα ασφαλή καθώς αποθηκεύονται συνεχώς στο cloud.

Created with Sketch.

Τι είναι το cloud;

Είναι ένας διαδικτυακός χώρος όπου τα προσωπικά σας αρχεία αποθηκεύονται με ασφάλεια, κρυπτογραφημένα και ανώνυμα. Σας παρέχει ασφάλεια μεγαλύτερη από οποιονδήποτε τοπικό δίσκο και έχετε πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από οποιαδήποτε συσκευή και αν διαθέτετε.

Created with Sketch.

Θα χωρέσει ο εξοπλισμός του Intale Point στο δικό μου κατάστημα;

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός είναι σύγχρονος και ιδιαιτέρως εργονομικός με μικρές διαστάσεις και αυξημένη αντοχή. Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της Intale μπορούν να βρουν λύση για τη βέλτιστη τοποθέτηση σε κάθε χώρο.

Created with Sketch.

Αν έχω ήδη ταμειακή, θα μπορώ να τη χρησιμοποιώ και με το Intale Point για να κόβω αποδείξεις;

Φυσικά! Το Intale Point συνδέεται με ταμειακή μηχανή για την ταχύτερη έκδοση αποδείξεων. Δες τη λίστα με τις συμβατές ταμειακές μηχανές εδώ!

Created with Sketch.

Έχω περισσότερα καταστήματα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Intale Point;

Το Intale Point σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε πολλαπλά καταστήματα σε live χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή. Από το κινητό, το laptop ή το tablet σας μπορείτε να ελέγχετε τις κινήσεις που γίνονται live στο ταμείο, τις πωλήσεις, τις παραλαβές σας, να μελετήσετε αναλυτικά στατιστικά, να δείτε με ακρίβεια τον τζίρο σας αλλά και να ετοιμάσετε τις παραγγελίες της επόμενης ημέρας βάση του στοκ της αποθήκης σας.

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις;

Συμπλήρωσε αριθμό τηλεφώνου και κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.